Elektriker på Frederiksberg til lave priser

Få et uforpligtende tilbud - uanset om du er privat eller erhverv

ELEKTRIKER FREDERIKSBERG

Den billigste - Elektriker På Frederiksberg

OM OS

Elektriker Frederiksberg er et seriøst og kvalitetsbevidst el-installatørfirma. Vi løser opgaver for det offentlige, for erhvervs virksomheder og hos private, vi lægger vægt på at opbygge et tillidsfuldt, langvarigt forhold til vore kunder, hvorved kunderne kan drage fordel både af vores indsigt og erfaring samt af vort gode forhold til vores leverandører.

Vi tilbyder optimale løsninger og konkurrencedygtige priser hos Elektriker Frederiksberg.

Udover dette, sørger vi for at have en kvalificeret medarbejder til opgaven i sparring med og under supervision af en autoriseret el-installatør.

VORES PRISER OG KOMPETENCER

Elektriker Frederiksberg sørger altid for at være konkurrencedygtige med gennemskuelige priser og med kunden som partner i hele forløbet.

HVAD KAN ELEKTRIKER FREDERIKSBERG:

  • Vi monterer solcelleanlæg.
  • Har spids kompetencer indenfor dataløsninger/PDS installationer.
  • Vi hjælper dig med energioptimeringer.
  • Udarbejder planlægning af byggeprojekter igennem vores moderne værktøjer.
  • Ydermere laver vi traditionelle el-installationer ligetil Intelligente installationer (IHC installationer), og meget, meget mere, kort sagt udførelser af alle store som små opgaver.

DEN GODE SERVICE

Vi yder den bedste service hos Elektriker Frederiksberg og ønsker et godt samarbejde med tilfredse kunder. Derfor finder vi altid den bedste medarbejder til den enkelte opgave- en serviceminded medarbejder der er opdateret med den seneste udvikling i faget.

For at kunne udvikle os, er vi nødt til at vide hvad vi kan gøre bedre og hvordan vi kan gøre det bedre for dig som kunde. Derfor er det vigtigt at du, hvis du har lyst, fortæller os din oplevelse med vores virksomhed, så vi kan nå vores mål:

At optimere vores indsats og kundepleje så du kan få en bedre service og et bedre produkt.

Elektriker Frederiksberg stiller en garanti, om at vi gør vores ypperste, både fordi vi gerne vil udvikle os, men også fordi vi ønsker et langvarigt og tillidsfuldt forhold til vore kunder.

Vi er altid på vej og i dit lokalområde. Du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på en uforpligtende gennemgang af dit projekt samt dertilhørende tilbud.​

Så kontakt os allerede i dag på telefon 28 7000 28. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Høj kvalitet til lave priser

Kvalitet og kundepleje til konkurrencedygtige priser.

Medlem af El-Garanti

Du er sikret gennem TEKNIQ  på op til 150.000 kr.