På udkig efter en elektriker i Vanløse?

Elektriker-elektriker i Vanløse udfører alt i el-arbejde

Elektriker i Vanløse til konkurrencedygtige priser

Velkommen til Elektriker-elektriker i Vanløse – en etableret elektriker i Vanløse, der gennem årene har erhvervet sig et ry for at tilbyde alle former for el-arbejde til hhv. virksomheder, forsikrings- og ejendomsselskaber og til private. 

Elektriker-elektriker i Vanløses kompetencer er bl.a.:

  • Solceller, (her er vi helt fremme og nogle af de dygtigste på markedet.)
  • Boliginstallationer og erhvervsinstallationer
  • Antenneløsninger
  • Intelligente installationer (f.eks. IHC installationer)
  • El-tjek og el-eftersyn
  • Tele /- data installationer
  • Vore kompetencer spænder vidt

Få et uforpligtende tilbud på din el-opgave - ring i dag

Vi ønsker din tilfredshed igennem hele arbejdsforløbet, derfor har vi altid klare linjer fra begyndelsen af det udførte arbejde og vore medarbejdere hjælper gerne hvor der hersker tvivl med selv de mindste detaljer. Så står og mangler en elektriker, så ring til os. Læs evt. om elektriker Nørrebro her.

Ring allerede i dag på telefon 28 7000 28.

Vi er kendt for vores pålidelighed, høje kvalitet og konkurrencedygtige priser og garanterer det bedste håndværk udført af vores højt kvalificerede medarbejdere, der altid arbejder i sparring med en Aut. El- installatør.

Aut. el-installatør 

Som kunde er du altid i gode hænder hos Elektriker-elektriker i Vanløse, der har erfaring med alle typer el-opgaver - fra større entreprisekontrakter til mindre fejlfindingsopgaver og lignende. Vi er stolte af at kunne udføre vores arbejde i overensstemmelse med de bedste standarder og med de bedste materialer. Og vi har selvfølgelig altid en Aut. el-installatør med på vores opgaver.

Vores højt kvalificerede team af medarbejdere er altid i front med den nyeste udvikling indenfor el- faget og er uddannet til alle former for installation og vedligehold.

Når du ringer, vil du blive mødt af en fra vores hjælpsomme og servicemindede team og I vil sammen finde ud af, hvad du behøver, og hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Et eventuelt nødopkald vil blive besvaret hurtigt og effektivt og vi vil guide dig til den bedste løsning 24/7. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Høj kvalitet til lave priser

Kvalitet og kundepleje til konkurrencedygtige priser.

Medlem af El-Garanti

Du er sikret gennem TEKNIQ  på op til 150.000 kr.