Bestil en elektriker i Kastrup i dag

Vi udfører alt i el-arbejde til både private og erhverv i hele Storkøbenhavn

Elektriker i Kastrup til konkurrencedygtige priser

Elektriker-elektriker i Kastrups tekniske ekspertise og erfaring betyder, at du kan stole på os til at identificere problemer og hurtigt udbedre dem. Vi kan give anbefalinger til fornuftige og energisparende installationer og vi udfører aldrig et arbejde uden at give garanti- kort sagt vi er din nr. 1 elektriker i Kastrup, TårnbyDragør og resten af Amager

Elektriker-elektriker i Kastrups kernekompetencer er bl.a.:

  • Boliginstallationer & erhvervsinstallationer
  • Antenne-og tele/- data løsninger
  • Solcelleanlæg mm.
  • Traditionelle og intelligente el installationer
  • Energioptimering mm.
  • El tjek/el eftersyn

Få et uforpligtende tilbud på en elektriker i Kastrup - Ring

Vil du være sikker på effektiv og kompetent el-service med hurtig assistance, så er vores servicevogne udstyret med værktøj til stort set alle el-opgaver, og vores medarbejdere er rutinerede i at løse diverse opgaver professionelt.

Så kontakt os på 28 7000 28 eller via vores kontaktformular på hjemmesiden- så er vi klar allerede i dag.

Vi bliver løbende uddannet hos Elektriker-elektriker​

Kompetenceudvikling og viden om el-faget er grundlaget for vores virksomhed, og vi udvikler os via efteruddannelse, partnerskab og ansættelser, og sikrer os på denne måde opdatering på den nyeste udvikling indenfor el-faget.

Vi ønsker at udvikle og igangsætte projekter i tæt samarbejde med dig som kunde, og er en sikker partner i en branche, der er under konstant forandring, og vi lægger stor vægt på at overholde indgåede aftaler, hvad angår kvalitet, tid og pris.

Vi er stolte af at yde en venlig, troværdig service, der fokuserer på professionalisme og sikkerhed til alle tider. Vi er velkvalificerede til at tilfredsstille alle dine krav hvad enten det er til hjemmet eller i ejendomsselskabet. Elektriker Kastrups serviceprogram rummer fejlfinding, nybygning, design og installation, lysdesign og installation o.m.a og intet job er for stort eller lille. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Høj kvalitet til lave priser

Kvalitet og kundepleje til konkurrencedygtige priser.

Medlem af El-Garanti

Du er sikret gennem TEKNIQ  på op til 150.000 kr.