Få et tilbud af elektriker i Brønshøj

Vi har døgnvagt og servicerer både private og erhverv til store og små el-opgaver

Elektriker i Brønshøj

Om du er en privatkunde, der ønsker opsætning af supplerende kontakter, lysinstallation ude og inde eller er en stor forretningskunde, der skal have nye el-installationer fremført, lover Elektriker-elektriker i Brønshøj dig den bedste løsning og den bedste service til en konkurrencedygtig pris

Elektriker-elektriker i Brønshøj udfører bl.a.:

  • Boliginstallationer /- erhvervsinstallationer
  • Kompliceret belysningsinstallationer
  • El-tjek og el-eftersyn
  • Data og tele løsninger
  • Antenneløsninger
  • Intelligente løsninger (f.eks IHC installationer)
  • Og meget mere

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Husk vi udfører alt el-arbejde, så du som kunde kun behøver at kontakte én elektriker. Vi hjælper samtlige kunder med kvalificerede el-løsninger både private, virksomheder og offentlige institutioner. Læs evt. om elektriker Nørrebro her eller elektriker Frederiksberg her.

Ønsker du en snak, eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe på telefon 28 7000 28. Du kan også bruge vores kontaktformular på hjemmesiden. 

Veluddannede medarbejdere og altid høj service

Vores veluddannede og kyndige elektrikere dukker op som aftalt, har styr på detaljerne og vil ikke efterlade rod- i tilgift er vi respektfulde, venlige, lyttende og vil give et fast tilbud – hvis det er muligt- så der ikke er overraskelser når regningen kommer.

Vi er ikke noget uden tilfredse kunder- så vi arbejder hårdt på at levere nøjagtigt, hvad du ønsker til aftalt tid og aftalt pris.

Vi vil følge din el-opgave til dørs og sikre, at alt arbejde bliver udført inden for de højeste standarder, hvilke Elektriker-elektriker i Brønshøj altid har tilbudt sine kunder- så hvis du skal bruge en elektriker i Brønshøj så kontakt os, og vi lover 100% kvalitet på alt vores arbejde. 

Vi er en seriøs el-virksomhed, som kun anvender de dygtigste faguddannede elektrikere, der er under supervision af en Autoriseret el-installatør - ligesom vi kun anvender de bedste materialer fra anerkendte leverandører tilpasset den enkelte opgave. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Høj kvalitet til lave priser

Kvalitet og kundepleje til konkurrencedygtige priser.

Medlem af El-Garanti

Du er sikret gennem TEKNIQ  på op til 150.000 kr.