Ring og få et tilbud på en elektriker i Bagsværd i dag

Vi udfører alt i el-arbejde for private og erhverv

Kompetent elektriker i Bagsværd

Vores kvalitetspolitik er enkel: Elektriker-elektriker i Bagsværd skal på en venlig, imødekommende og enkel måde levere el-arbejde og helhedsløsninger af en sådan kvalitet, at vi beholder vores kunder og deres tillid. Vi stræber konstant efter forbedringer, og skal altid kunne leve op til de krav, der stilles til et godt installatørfirma. 

Elektriker-elektriker i Bagsværds kernekompetencer er bla.:

  • ​Solcelleinstallationer og vedligeholdelse, dette felt er vi helt fremme indenfor
  • ​Intelligente installationer (f.eks. IHC Installationer)
  • ​Boliginstallationer og erhvervsinstallationer
  • ​Antenneløsninger
  • ​Energioptimering
  • ​Dataløsninger/- PDS installationer
  • ​Alarm og sikring
  • ​Videoovervågning

Står du med en el-opgave du skal have løst, så ring til Elektriker-elektriker i Bagsværd allerede i dag på telefonnummer 28 7000 28 så vil en af vores kvalificerede elektrikere kontakte jer.

Alt el-arbejde foregår med en Aut. el-installatør

Derfor har vi fokus på kompetence og udvikling hos alle medarbejdere og alt arbejde foregår i sparring med en Aut. El- installatør. Vi ved at nøglen til et vellykket projekt er tillid, god kommunikation og holdbare aftaler og med vores ideer, viden og erfaring, når vi et godt slutresultat. Vi er med hele vejen fra start til mål og det spiller ingen rolle om det er en lille opgave, et stort projekt, en lille kunde eller den store entreprenør for os er alt og alle lige betydningsfulde.

Gennem arbejdet med den nye teknologi finder vi nye løsninger og nye arbejdsrutiner. Målet med dette er at tilbyde bedre og omkostningseffektive el- anlæg til vore kunder. Det er derfor vigtigt at elektriker-elektriker i Bagsværd holder sig på forkant med den nyeste arbejdstekniker og udvikling i el- faget. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Høj kvalitet til lave priser

Kvalitet og kundepleje til konkurrencedygtige priser.

Medlem af El-Garanti

Du er sikret gennem TEKNIQ  på op til 150.000 kr.