Kvalitetssikret elektriker i Tårnby og omegn

Få et uforpligtende tilbud på din el-opgave - vi har døgnvagt

Elektriker i Tårnby til lave priser

Vi yder alle typer el-service af højeste kvalitet og til den bedste pris hos Elektriker-elektriker i Tårnby, Dragør og resten af Amager. Med vores ideer, erfaring, kundskab og håndværk når vi et fint slutresultat, og er desuden med fra start til slut - det spiller ingen rolle om det er en lille opgave, store projekter eller for den lille kunde eller den store entreprenør. Hos os er alle kunder lige vigtige og betydningsfulde. 

Blandt Elektriker-elektriker i Tårnbys mange kompetencer er:

  • Videoovervågning og alarmsystemer
  • Traditionelle og intelligente el- løsninger
  • Solcelleinstallation og vedligeholdelse af disse
  • Innovative It - løsninger
  • Indendørs og udendørsbelysning
  • El-tjek og el-eftersyn

​Kontakt os for et tilbud i dag

​El-arbejde er en tillidssag og har du spørgsmål eller ønsker et tilbud så kontakt Elektriker Tårnby på telefon 28 7000 28 eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

Vi kører til hele Storkøbenhavn for alle el-opgaver

Vi udfører alle opgaver i lokalområdet og over hele Storkøbenhavn. Vi har kunder af alle slags: private, entreprenører, forsikringsselskaber, forretninger og forretningscentre, boligforeninger og det offentlige. Vi er miljøorienteret og vores langsigtede mål er at arbejde med vore kunders energioptimering hvilket betyder, at der i sidste ende er besparelser på elregningen for vores kunder.

Gennem den nye teknologi finder vi konstant nye løsninger og arbejdsrutiner, målet er at sikre vores arbejde udføres i højeste kvalitet til en konkurrencedygtige priser, derfor arbejder vores veluddannede hold af elektrikere altid under supervision af en Aut. El- installatør.

Ligeledes er vi til at få fat i hele døgnet – hele året og er altid klar med en faglig, veluddannet elektriker med en veludstyret servicevogn. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Høj kvalitet til lave priser

Kvalitet og kundepleje til konkurrencedygtige priser.

Medlem af El-Garanti

Du er sikret gennem TEKNIQ  på op til 150.000 kr.